Asiakaspalautteet

Alla esimerkkejä asiakkaiden antamista suorista asiakaspalautteista

 

TÄHDET.png

Myyjä

Ira oli ammattitaitoinen ja luotettava välittäjä. Yhteydenpito ja asioiden hoito oli nopeaa ja sujuvaa. Myyntiaika oli lyhyt, kauppahinta toivottu ja kaupanteko vaivatonta. Suosittelen!

TÄHDET.png

Myyjä

Kaikki sujui jälleen kerran todella hienosti. Myynnissä oli äitini kuolinpesän asunto. Ira hoiti kaikki kuolinpesään liittyvät kiemurat ja haastavan taloyhtiön tilanteen, kun ei ollut nimettyä isännöitsijää, ammattitaitoisesti ja kiitettävästi. Suosittelen Iraa kaikille, jotka haluavat vastinetta rahoilleen. Maksoin välityspalkkion ilolla.

TÄHDET.png

Ostaja

Homma eteni kaiken kaikkiaan erittäin joustavasti ja helposti. Välittäjä oli rento antamatta silti epäammattimaista kuvaa, jonka johdosta kaupanteko oli jopa mukavaa. Epäselvissä asioissa tuotiin esille selkeästi kuinka asia selvitetään ja asiat myös selvisi sovitusti. Yksi tärkeä pointti tämän kohteen kohdalla oli jatkumo. Kyseessä oli sijoitusostos, joka poikkeaa hiukan normaalista asuntokaupasta, joten kuvion jatkumo sisältää monta liikkuvaa osaa. Tämä ns jälkimarkkinoinnin ennakointi vaatii omanlaista otetta työhön, jota on hankala oppia jos se ei ole tapa toimia. Nyt myös se puoli toimi hienosti.

Lisää palautteita löydät osoitteesta huom.fi/ira.siekkinen