Huom! Kiinteistönvälittäjä Helsinki Ira Siekkinen

Ira Siekkinen - Kuka olen?

Aloitin kiinteistönvälityksen yrittäjänä RE/MAX:lla, josta siirryin Huom!:lle osakkaaksi toukokuussa 2016. Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän ja vuokrahuoneiston välittäjän (LKV-LVV) pätevyydet. Toimin pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Erikoisosaamisena Itä-Helsingin ja Itä-Vantaan asuinalueet.

Olen kiinteistönvälittäjä, joka rakastaa työtään - se näkyy jokaisessa työtehtävässäni. Teen kaikkeni, jotta asiakas olisi aina tyytyväinen lopputulokseen. 

Huom!:ssa minut on palkittu Vuoden markkinoija 
2016 -palkinnolla. Palkinto myönnettiin tarkkuudesta, uusista ideoista sekä yrittäjähenkisyydestä.

 

Asiakaspalautteet

Ira on ammattitaitoinen ja ahkera, toimeksiantoon ja alueen arvoon huolella perehtynyt. Realisti, jalat maassa eikä lupaile kuuta taivaalta. Lähestyttävä ja myönteisellä asenteella & energialla työssään. Tavoitettavissa ja reagoi nopeasti yhteydenottoihin. Suosittelen lämpimästi!
— Myyjä
 
Heti ensi näkemältä sain välittäjästä todella positiivisen vaikutelman. “Nyt on kohdalle sattunut oikea henkilö, joka tulee myymään meidän kodin”.
Asia eteni nopeasti ja ammattimaisella tavalla. Lopputulos oli erittäin hyvä. Iso kiitos sydämelliselle ja ammattitaitoiselle välittäjälle.
— Tuula Oikarinen

Ammattitaitoisen, aktiivisen ja luotettavan välittäjän kanssa kaupat sujuivat ensiasunnon ostajan näkökulmasta täydellisesti. Aina tavoitettavissa ja vastaa nopeasti viesteihin. Ei mitään valittamista, suosittelen lämpimästi muillekin!
— Ostaja
 
Ira palvelee hyvin ja on paras välittäjä, jota olen käyttänyt.
— Myyjä

Lisää palautteita löydät osoitteesta huom.fi/ira.siekkinen

 

Yleistä Huom!-ketjusta

Huom! on osa Realia Group Oy:tä, jonka toimialaa on kiinteistönvälitys ja kiinteistöjohtaminen. Huomissa sinua palvelee yli 200 asunnonvälittämisen ammattilaista. Ainutlaatuinen toimintamalli, yrittäjyys ja avoin asiakaspalaute varmistavat toimialan parhaan asiakaskokemuksen!

Käy tutustumassa www.huom.fi

 

Kiinnostaako sinua miten asunnostasi saadaan paras mahdollinen hinta? 
Ota yhteyttä ja kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille! 
Nettisivujeni kautta tilatusta toteutuvasta arviokäynnistä saat
25€ lahjakortin Stockmannille!

Nimi *
Nimi